Ovako izgleda telo žene koja je pametno skinula preko 20 kilograma: Skinula se u kupaći i zlobnicima koji su je kritikovali zapušila usta

Ovako izgleda telo žene koja je pametno skinula preko 20 kilograma: Skinula se u kupaći i zlobnicima koji su je kritikovali zapušila usta

Autor: | 24/07/2022

0

Telo Eve Longorije ponovo je savršeno

Svi španski paparaci ovih dana su na nogama − stigla je Eva Longorija. Zgodna glumica leto provodi u Marbelji sa četvorogodišnjim sinom Santjagom i suprugom Hoseom Bastonom, ali ne kriju se na privatnim plažama kojima pristup imaju samo odabrani, već dane provode na onim javnim, među „običnim svetom“.

Pročitajte: Ana Ivanović i Eva Longorija u modnom okršaju kakav se ne pamti - Kojoj bolje stoji crna haljina koja je osvojila svet?

Profimedia

 

Lepa Eva u belom kupaćem kostimu, provokativnom tanga modelu – savršen mamac za fotografe i praznik za svačije oči. Nije čudo što je očarala celo mondensko letovalište na Sunčanoj obali. Mnogi su morali da se osveže hladnom tekilom.

Pročitajte: Pa ovo je divno, hrabra ženo - Nataša Kovačević u kupaćem pokazala trudnički stomak (foto)

Profimedia

 

Ali, nije bilo baš lako doći do figure za kojom se svi okreću. Zvezda „Očajnih domaćica“ posle trudnoće nabacila je dvadesetak kilograma, zbog čega se suočavala sa kritikama na račun izgleda. Međutim, nije obraćala pažnju jer su na prvom mestu bile važnije stvari: beba, suprug, porodica.

Pročitajte: Modni trik Eve Longorije - „Nevidljivi“ kupaći najbolje pristaje niskim damama (foto)

Profimedia

 

Telo Eve Longorije kao pre porođaja, ovo je njena tajna

Kada je rešila da se vrati šou-biznisu, shvatila je da bi višak kilograma mogao da joj napravi problem. Posvetila se vežbanju i redukovala ishranu kako se stvar ne bi otrgla kontroli. Trenirala je redovno, trčala, vozila bicikl, išla u teretanu, radila pilates i jogu... Iz jelovnika je izbacila sve što ne treba da bude tamo, a unela je više voća i povrća. Dakle, nikakav poseban recept. Rezultate gledamo ovih dana na plažama Marbelje, gde Eva svake godine u ovo vreme sa prijateljicom Marijom Bravo organizuje gala veče u ime „Global Gift fondacije“.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin