Farmerke Jelisavete Orašanin sužavaju struk i idu uz sve: Idealne za proleće i leto, boja je uvek ista

Farmerke Jelisavete Orašanin sužavaju struk i idu uz sve: Idealne za proleće i leto, boja je uvek ista

Autor: | 16/04/2024

0

Jelisaveta Orašanin, zajedno sa decom, u poslednje vreme ne propušta utakmice Crvene zvezde. Tako je, bez mnogo reči, stavila tačku na glasine da se razvodi od Miloša Teodosića. Iako za odlazak na tribine bira opuštene odevne kombinacije, farmerke Jelisavete Orašanin teško je ne primetiti.

Bane T. Stojanovic/ATAImages

 

Zgodnu glumicu u više navrata smo videli u svetlim farmerkama širokih nogavica, pa nema sumnje da je reč o njenom omiljenom komadu garderobe.

Pročitajte: Staklene papuče i dijamanti - Jelisaveta Orašanin na sebi nosi modne dodatke od 70.000 evra

Za meč u Areni, na kojoj su snage odmerili košarkaši Crvene zvezde i Studentskog centra, izabrala je na prvi pogled jednostavan, ali upečatljiv autfit.

Farmerke Jelisavete Orašanin došle su do punog izražaja uz roze majicu koja otkriva struk, a ujedno su istakle i njenu perfektnu liniju. Stajling je upotpunila firmiranom roze torbicom.

Bane T. Stojanovic/ATAImages

 

Diskretna šminka i neobavezno pokupljena kosa učinili su autfit bez greške.

Poznatoj mami stajlingom su parirali i njeni mališani – dvogodišnji Bogdan i tri godine starija Petra. Već sada se može reći da je simpatična devojčica mamina modna naslednica.

Pročitajte: Ćerka Jelisavete Orašanin mala modna ikona, Petrin kaputić poželeće svaka devojčica

Farmerke Jelisavete Orašanin pravi su hit ovog proleća, a za one koji prate trendove i “must have” komad. Pogodne su za svaku priliku, a budući da imaju visok struk pravi su izbor i za prikrivanje eventualnih nedostataka.

 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović  A. H./ATA Images

Pročitajte još