Zar se tako vodi jutarnji program? Jovana Joksimović iznenadila izborom suknje

Zar se tako vodi jutarnji program? Jovana Joksimović iznenadila izborom suknje

Autor: | 02/02/2024

0

Izgled Jovane Joksimović iznenadio

Jovana Joksimović informiše i zabavlja gledaoce svakog jutra na televiziji K1, i pored suvog profesionalizma, koji svakodnevno pokazuje, voditeljka damama širom Srbije deli i modne lekcije.

Instagram

 

Supruga Željka Joksimovića oduševljava svojim modnim izdanjima, kako na poslu, tako i na brojnim događajima na kojima se pojavljuje. 

Izgled Jovane Joksimović rezultat je velikog znanja u stilizovanju, praćenju trendova, ali i prilagođavanju brojnih komada njenom jedinstvenom stilu.

Instagram

 

Ali ovaj komad niko nije očekivao od nje.

Pročitajte: Žestok okršaj u jutarnjem programu! Koja se pojavila sa više stila, Jelena Karleuša ili Jovana Joksimović?

Naime, za jedno izdanje njene emisije "Uranak" Jovana se odlučila za plavi ansambl koji se sastojao od savršeno skrojenog sakoa i suknje koja je privukla veliku pažnju.

Donji deo kombinacije ima šivene dugačke perlice koje komadu daju posebnu teksturu, a svi su primetili da je i poprilično kratka, tako da ističe Jovanine savršeno izvajane noge.

Instagram

 

Plava boja je pun pogodak jer su tri nijanse koje dominiraju apsolutno komplementarne kako Jovaninoj kosi, tako i njenom tenu.

Pročitajte: Zasenila premijeru predstave - Jovanu Joksimović viđali smo i bez šminke i u farmerkama, ali ovako obučenu do sada ne (foto)

Ceo autfit zaokružila je nude cipelama, tako da je Jovana još jednom pokazala da je apsolutna ikona stila u svetu TV lica.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još