Nikad viđeno izdanje Kolinde Grabar Kitarović: Ovakav luksuzni komad treba izneti

Nikad viđeno izdanje Kolinde Grabar Kitarović: Ovakav luksuzni komad treba izneti

Autor: | 29/01/2024

0

Kombinezon Kolinde Grabar Kitarović oduševio sve

Kolinda Grabar Kitarović, nekadašnja predsednica Hrvatske, prva u istoriji susedne zemlje, danas je članica Međunarodnog olimpijskog odbora i rado viđena gošća na brojnim svetskim konferencijama.

Instagram

 

U poslednje vreme je u medijima nema često, ali je zato na društvenim mrežama više nego aktivna.

Naime, imali smo prilike da je vidimo u poseti Maroku, a osim figure, koju je dovela do savršenstva, jedan komad njene odeće nije ostao neprimećen.

Pročitajte: Bivša predsednica Hrvatske se prepolovila, ima 30 kilograma manje - Ovo je jelovnik Kolinde Grabar Kitarović

Reč je o kombinezonu modne kuće "Valentino", koji je savršeno istakao figuru Kolinde Grabar Kitarović i dao dozu neverovatne ženstvenosti njenom stilu odevanja.

 

 

Kombinezon u romantično roze-belim tonovima je lepršav, idealan za letnje prilike gde god da se nađete. Ovaj model prekriće gotovo svaki višak, a ujedno će istaknuti sve vrline oblika vašeg tela. 

Podsetimo, Kolinda se posle povlačenja iz politike odmah uputili na operaciju kičme, a prema tvrdnjama portala "Većernji" podvrgla se i liposukcijskoj dijeti zahvaljujući kojoj je izgubila veliki broj kilograma.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti