Anica sinoć obukla venčanicu, a Danica? Bivša žena Ristovskog nije ličila na mladu kad se udala za Lazu

Anica sinoć obukla venčanicu, a Danica? Bivša žena Ristovskog nije ličila na mladu kad se udala za Lazu

Autor: | 19/01/2024

0

Modni okršaj bivše i sadašnje ljubavi Lazara Ristovskog

Svi su se sinoć okretali za Anicom Lazić, 39 godina mlađom devojkom Lazara Ristovskog. Glumica je zablistala na Svetosavskom balu u Beču, a njen izbor haljine ceo dan se komentariše.

Instagram

 

Anica je istakla na svom Instagram profilu da je za ovu priliku obukla venčanicu, što je mnoge zbunilo i navelo da razmišlja kakve signale pokušava da pošalje svom dečku. 

Bilo kako bilo, devojka Lazara Ristovskog izgledala je kao princeza, a pretpostavljamo da je samo pitanje vremena kada će krenuti da organizuje njen najlepši dan.

 

 

Ristovski, sa druge strane, doživeo je već jednom svoj najlepši dan. Preko četiri decenije bio je u braku sa Danicom Ristovski, i zato je njihov razvod skladnog para šokirao mnoge.

Pročitajte: Lazar Ristovski zaprosio Anicu? Jedna fotografija ih odala

Laza i Danica izgradili su predivan porodični život i njihove sinove Petra i Jovana izveli su na pravi put, ali njihovoj ljubavi je došao kraj. 

Ata Images

 

U ekskluzivnoj ispovesti za magazin Gloria Lazar Ristovski je otkrio razloge koji su doveli do ove iznenađujuće odluke.

‒ Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno, da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak.

Ata Images

 

Kako je izgledalo venčanje Danice i Lazara Ristovskog? Građanski brak sklopili su 1980. u opštini, odakle su otišli na ručak kod njenih.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

Nisu želeli pompezno venčanje jer su smatrali da je sama ljubav dovoljna. On nije bio u odelu, niti je ona u venčanici.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aleksandar Krstović, Instagram

Pročitajte još