Žestok okršaj bivših drugarica: Seka i Ceca obukle isto - kojoj više priliči skupocena bunda?

Žestok okršaj bivših drugarica: Seka i Ceca obukle isto - kojoj više priliči skupocena bunda?

Autor: | 05/12/2023

0

Modni okršaj Seke Aleksić i Cece Ražnatović o kome će se pričati

Ovog hladnog utorka, donosimo van nesvakidašnji modni okršaj dve najpoznatije pevačice Seke Aleksić i Cece Ražnatović, a na vama je da glasate - kojoj više priliči da nosi fantastičnu i skupocenu bundu koju ćete videti na njima?

Arhiva HELLO!

 

Prvo što ste se verovatno pitali, jeste u kakvim su uopšte odnosima, danas, Seka Aleksić i Ceca Ražnatović?

Podsetimo se, folk zvezde su se svojevremeno intenzivno družile, Seka je dolazila na proslave kod Ražnatovića, bile su bliske... Postoje fotografije koje to mogu da potvrde, kao ove iz 2009. godine kada su zajedno gostovale u jednoj emisiji. Pamte se i neke izjave.

Pročitajte: Nekad bliske, a danas... Ceca i Seka prekinule svaki kontakt, OVA izjava bila je neoprostiva

‒ Upoznale smo se slučajno, u avionu. Sedele smo zajedno na putu za Cirih, odakle smo se posle nastupa zajedno vratile. Tu smo se sprijateljile, ostale u kontaktu i nastavile druženje. Ona je zaista super devojka – rekla je Ceca svojevremeno, a i Seka je o koleginici pričala u superlativima.

Arhiva HELLO!

 

U međuvremenu su dve pevačice prekinule kontakt, niko sa sigurnošću ne zna zbog čega.

Kada je nedavno preminuo Saša Vidić, koji je nekad bio blizak sa Cecom, ali je poslednjih godina nije nimalo štedeo, Seka je objavila post kojim je, kako neki smatraju, indirektno prozvala koleginicu, jer nije želela da odgovara na pitanja novinara povodom prerane smrti dizajnera.

Tri meseca ranije, dok je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, Seka je Ceci uputila srdačan pozdrav:

„Iskreno, ne pamtim kada sam je videla. Ona verovatno uživa kao baka, to je najlepše što je moglo da joj se dogodi. Pozdrav za Cecu!”

Pročitajte: Modni okršaj Cece i Seke: Jedna se podmladila, druga šokirala dekolteom! Ko se bolje obukao? ANKETA

Da se vratim na naš modni okršaj. Sa jedne strane imamo imamo pevačicu Seku Aleksić, koja nas je juče obradovala, kada je najavila novogodišnji nastup u beogradskom hotelu za novogodišnju noć.

Boško Karanović

 

Na konferenciji za medije pojavila se u smeloj leopard bundi do poda ispod koje se nazirala kratka crna haljinica, a gotovo da na njen stajling niko nije ostao ravnodušan - možemo samo reći: Seko, kombinacija je za desetku.

Ata Images

 

Sa druge strane leopard bunda nije strana ni Ceci Ražnatović, koja je davne 2016. godine na jednom događaju u Beogradu ponela smelu bundu ispod koje je kao i Seka bila u crnoj kombinaciji.

Kojoj više priliči da nosi fantastičnu i skupocenu bundu? Pišite nam u anketi ispod.

 

 

 

 

Kojoj više priliči leopard bunda

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata images

Pročitajte još

Najnovije vesti