Čelična lejdi Javnog servisa uvek je elegantna, ovo je jedinstvena prilika da je vidimo u farmerkama

Čelična lejdi Javnog servisa uvek je elegantna, ovo je jedinstvena prilika da je vidimo u farmerkama

Autor: | 30/11/2023

0

Olivera Kovačević bezbroj puta nam je pokazala kako treba da se oblači prava dama. Odmereno, elegantno, sofisticirano, sa savršeno odmerenom dozom glamura i u skladu s godinama. Nije čudo što pleni na svakom javnom događaju i crvenom tepihu.

Boško Karanović

 

Iako je uvek skockana, „čeličnu lejdi“ Javnog servisa ovog puta možemo da vidimo i u nešto opuštenijem, „casual“ izdanju. Zaista jedinstvena prilika, čak i za njene fanove na Instagramu.

Pročitajte: Vitka, a sita! Dijeta Olivere Kovačević skida kilograme i vraća šećer u normalu

Široki osmeh kojim zrači na fotografiji otkriva da je zgodna Olja verovatno jedva dočekala da obuče omiljene farmerke i džemper, nešto u čemu se oseća prijatno, a i najbolje je rešenje za ovo doba godine.

Instagram

 

„Klasa“, „I pamet i lepota“, „Belissima“ - nisu štedeli na komplimentima Oljini pratioci, među kojima ima i poznatih imena. Ako je verovati komentarima i lajkovima, „plavi“ stajling dopao se i Danici Maksimović, Tamari Paunović...

Instagram

 

Olja je odabrala udobne široke farmerke, svetloplavu košulju i topli plavi džemper, a tu je i osmeh koji potvrđuje da bolji autfit tog dana nije mogla da smisli.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti