Nikolija Jovanović i Danijela Dimitrovska u istoj haljini – kome bolje stoji? ANKETA

Nikolija Jovanović i Danijela Dimitrovska u istoj haljini – kome bolje stoji? ANKETA

Autor: | 09/11/2023

0

Modni okršaj Nikolije Jovanović i Danijele Dimitrovske

Na modnoj reviji „Lady B”, na kojoj je Lepa Brena sinoć predstavila novu kolekciju, videli smo brojna poznata lica, među njima i Danijelu Dimitrovsku. Lepa manekenka vodila je program i blistala u svakom smislu.

Boško Karanović

 

Za blistanje i sjaj pobrinuo se i stajling. Naizgled jednostavno, ali toliko upečatljivo, mnogi od prisutnih nisu mogli da skrenu pogled sa zgodne Danijele i koncentrišu se na modele koji su hodali pistom.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

Elegantna crna haljina savršeno je ispratila njenu siluetu, ističući dekolte i otvarajući ramena, budući da ima bretele. Za specijalne efekte bili su zaduženi ukrasni šljašteći detalji, koji su priči dali malu dozu glamura.

Boško Karanović

 

Istu toaletu odabrala je i pevačica Nikolija Jovanović za snimanje emisije „Balkanskom ulicom”.

„Otvorila sam se više nego ikad i ispričala svoje najdraže i najteže trenutke”, napisala je ćerka Vesne Zmijanac uz fotografiju na Instagramu, u kojoj je haljina u prvom planu.

Instagram

 

S obzirom na činjenicu da su i Danijela i Nikolija superzgodne dame, ovaj modni okršaj biće više nego zanimljiv. Šta vi mislite?

Kome bolje stoji haljina?

 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još