Ismevali su je zbog oblačenja, a sad im je začepila usta: Rada Manojlović novim izgledom sve ostavila u čudu

Ismevali su je zbog oblačenja, a sad im je začepila usta: Rada Manojlović novim izgledom sve ostavila u čudu

Autor: | 08/11/2023

0

Izgled Rade Manojlović sve ostavio u čudu

Navikli da je viđamo u prekratkim haljinicama, u skladu sa njenim temperamentom, godinama i pesmama, ali sinoć je pokazala i svoju drugu modnu stranu. Rada Manojlović sinoć je plenila na gala događaju koji je u Beogradu organizovao „Gorki list”.

ATA Images

 

Popularna pevačica prošetala je crvenim tepihom u glamuroznom izdanju i prisutnima priredila pravo iznenađenje. Nikad nije bila elegantnija, čulo se, između ostalog, u komentarima kada su okupljeni uspeli da dođu do daha posle početnog šoka.

Pročitajte: Rada Manojlović se pohvalila haljinom koju je za 1.800 dinara kupila preko interneta

Doduše, moglo bi se zaključiti i da nikad nije imala slobodniji autfit i da je pokazala više nego što treba. Jer, pojavila se u prozirnoj crnoj haljini, a ispod čipke se jasno video donji veš.

Boško Karanović

 

U izjavama koje je davala predstavnicima medija delovala je prilično samouvereno, što znači da se sinoć osećala dobro u svojoj koži, odnosno garderobi.

Blicevi su sevali, ali sevala je i Rada. Folk zvezda je, možda i u skladu sa stajlingom, usput otkrila da nekad ume da popije i koju čašicu alkohola. To se, kaže, dešava samo u avionu, kada niko ne vidi, i na dugim, prekookeanskim letovima.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još