Ana, pa kakva je to modna kombinacija? Bekuta spojila nespojivo, ni jedna žena u njenim godinama ne bi nosila to?

Ana, pa kakva je to modna kombinacija? Bekuta spojila nespojivo, ni jedna žena u njenim godinama ne bi nosila to?

Autor: | 17/10/2023

0

Ana Bekuta stilom iznenadila sve

Bilo da volite njenu muziku ili ne, pevačica Ana Bekuta je miljenica naroda i svako njeno pojavljivanje u javnosti izaziva veliku pažnju.

Otkako je počelo snimanje nove sezone emisije „Zvezde Granda“ popularna pevačica nastoji da studio ispuni pozitivnom energijom, a osim iskrenog osmeha, čini nam se da to postiže i veselim odevnim kombinacijama.

Ata Images

 

Ponedeljak je bio rezervisan za spoj nespojivog! Naime, slavna dama smelo je ušetala u studio, ni manje ni više, nego u šarenim sportskim patikama, iscepanim farmerkama i beloj košulji. Ceo stajling upotpunila je orginalnim pončom koji je na rubu imao krzno.

Pročitajte: Čvrsto je rešila da smrša - Ana Bekuta pokazala kako izgleda doručak koji provereno skida kilograme

Roze, siva, braon, žuta, Ana nije štedela na bojama za početak ove nedelje, a neki modni kritičari bi rekli da pončo i patike nikako ne idu zajedno, ali pevačica čini se da ne mari za modne komentatore, već nosi ono što joj je udobno i što je u skladu sa vremenskim prilikama.

Ata Images

 

Inače, Ana Bekuta je u poslednje vreme nabacila nekoliko kilograma, pa je shodno tome čvrsto odlučila da dovede liniju u red.

Prvo je „sredila“ doručak. Na Instagramu je pokazala šta se ujutru nalazi u njenom tanjiru, a mnogi gurmani bi na prvi pogled rekli da se to baš i ne uklapa u priču o najvažnijem obroku u toku dana koji treba da nam obezbedi energiju.

Pročitajte: Druge žene bi ovaj dezen zaobišle, ali ne i ona - Obucite se kao Ana Bekuta i zagarantovano ćete biti primećeni

No, dijeta iziskuje drugačija pravila, pa tako Ana doručkuje zdrav hleb, malo humusa i sveže povrće puno vitamina.

Ata Images

 

Kako je još u februaru rekla, odlučila je da se uhvati u koštac sa kilogramima u najvećoj meri iz zdravstvenih razloga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti