Prva dama i ministarka kulture odmerile modne snage: Čija haljina je lepša? ANKETA

Prva dama i ministarka kulture odmerile modne snage: Čija haljina je lepša? ANKETA

Autor: | 02/08/2023

0

Tamara Vučić i Maja Gojković u modnom duelu

Tamara Vučić jedna je od najstilizovanijih žena na političkoj sceni, ne samo u domaćim, već slobodno možemo reći i u svetskim okvirima. Teško joj je izaći na modnu crtu, čak i ako se zovete Brižit Makron ili ste španska kraljica. Juče smo je, pak, videli u društvu ministarke kulture i informisanja Maje Gojković. Za posetu jednom interesantnom mestu prva dama Srbije odabrala je opušten, ali efektan i elegantan stajling.

Instagram

 

Tamara je briljirala u laganoj beloj haljini otvorenih ramena sa velikim crnim tufnama i cipelama sa visokom potpeticom.

Pročitajte: Prva dama kao Barbika - Tamara Vučić nije odolela trendu koji je zaludeo svet FOTO

Maja se odlučila za nešto širu zelenu haljinu sa dugačkim rukavima, koju je ukomponovala sa narandžastim baletankama. 

Instagram

 

– Sa velikim zadovoljstvom posetila sam izložbu „Priroda i jezik‟ u Galeriji Prirodnjačkog muzeja, zajedno sa potpredsednicom Vlade i ministarkom kulture i informisanja Majom Gojković i direktorom Muzeja S. Spasićem. Izložba predstavlja prozor u dijalog između prirodnih i društvenih nauka, i na nesvakidašnji i zanimljiv način sublimira biologiju, geologiju, anatomiju, fiziku, akustiku, te stručnu terminologiju, leksiku i prirodu jezika, književnost, pismo, simbole i muziku. Ipak, utisak dana je prilika da zavirim u prepune depoe Prirodnjačkog muzeja na Vračaru, sa više od dva miliona vrednih primeraka u biološkim i gološkim zbirkama, u rasponu od četiri i po milijarde godina starosti. Kakvo bogatstvo! Poseban kuriozitet je bogata botanička zbirka, kao i lične stvari našeg lekara, botaničara i akademika Josifa Pančića – otkrila je Tamara Vučić svoje impresije na Instagramu.

Ko se lepše obukao?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin, Nebojša Babić

Slične Vesti

Pročitajte još