Kupaći kostim Nede Ukraden obavezan je ovog leta za dame u šezdesetim: Skriva višak kilograma, a model bukvalno svima stoji! FOTO

Kupaći kostim Nede Ukraden obavezan je ovog leta za dame u šezdesetim: Skriva višak kilograma, a model bukvalno svima stoji! FOTO

Autor: | 24/06/2023

0

Kupaći kostim Nede Ukraden savršen za svaku figuru

Leto je zvanično počelo, a sunčani dani konačno su pred nama, pa shodno tome ako već niste odabrale kupaću kostim i tražite ga danima, a u predivnim šezdesetim, muku mučite sa viškom kilograma, pravo je vreme da stanete sa potragom. Pevačica Neda Ukraden (72) ima savršen model kostima koji će pristajati, apsolutno svakoj dami.

Ata Images

 

Naime, pevačica je jednom prilikom objavila fotografiju sa letovanja u kupaćem kostimu i to pink jednodelnom koji prikriva svaki višak na telu, a ističe ženstvenost i sjajno prijanja uz telo.

Pročitajte: Ostala mi samo tužna uspomena... Devojčica sa slike danas je velika muzička zvezda ovih prostora, da li je prepoznajete?

Dakle, definitivno, jedna od najsigurnijih opcija ovog leta je jednodelni kupaći kostim i to za one koje žele da pokriju područje stomak. Osim toga, morate obratiti pažnju i na njegovu postavu. Drugim rečima, preferirajte dizajn koji ima dodatnu tkaninu, tako da se na plaži ili bazenu osećate udobno.

Instagram

 

Kada je reč o nijansama, možete pratiti modne trendove i investirati u jednodelne kupaće kostime veselih boja poput crvene, roze ili u tonovima poput crne ili tamnoplave.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Pročitajte još