Materijal koji ne prašta nijednu manu: O haljini Slobode Mićalović svaka žena imaće mišljenje FOTO

Materijal koji ne prašta nijednu manu: O haljini Slobode Mićalović svaka žena imaće mišljenje FOTO

Autor: | 17/03/2023

0

Haljina Slobode Mićalović ističe svaki nedostatak

Premijera predstave „Razvojni put Bore Šnajdera“ održana je sinoć na Velikoj sceni „Ljuba Tadić“, a među ličnostima sa javne scene koje su ovim povodom došle u Jugoslovensko dramsko pozorište jednostavnom elegancijom ponovo se istakla Sloboda Mićalović.

Pročitajte: Mirjana beži od kamera, njena privatnost nema cenu - Ovo je starija sestra Slobode i Dragane Mićalović FOTO

ATA Images

 

Proslavljena glumica nosila je dugu satensku haljinu na preklop u kraljevskoplavoj boji i nasmejana pozirala sa kolegom Milošem Bikovićem i Tamarom Vučković Manojlović, direktorkom Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Haljinu je upotpunila dubokim crnim čizmama, odgovarajućom torbom i srebrnim nakitom, a diskretnom šminkom istakla je svoju prirodnu lepotu.

Pročitajte: Dobar izgled ne pada s neba - Sloboda Mićalović otkrila svoj režim ishrane

ATA Images

 

Odeća od satena pravi je izbor ako želite da izgledate kao holivudska zvezda, ali mnoge dame izbegavaju ovaj materijal i to s dobrim razlogom. Lepi se za telo i ističe i najmanju nesavršenost, od šava donjeg veša do kilograma-dva viška.

Izgledati besprekorno u satenu pravi je izazov, međutim, Slobodi je to pošlo za rukom. Štaviše, uspela je da pronađe pravu meru između glamura i ležernosti. Izabrala je širi kroj na preklop koji je materijalu dao strukturu, tako da nije mogao da joj se pripije uz telo i eventualno istakne nešto što glumica ne bi želela da pokaže.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti