Više nije ministarka, pa joj se sve može: Zorana Mihajlović u biciklističkima, fotografija ne prestaje da se komentariše

Više nije ministarka, pa joj se sve može: Zorana Mihajlović u biciklističkima, fotografija ne prestaje da se komentariše

Autor: | 17/11/2022

5

Zorana Mihajlović više nije ministarka, pa može da se opusti. Ne mora da pozira u ozbiljnoj garderobi koja je podrazumevala elegantne poslovne kombinacije, mada je umela da nas iznenadi i ponekim ekstravagantnim izletom i jarkim bojama. No, naročito nas je ostavila bez teksta poslednjim postom na Instagramu.

Pročitajte: Tople čarapice za hladno septembarsko jutro - Ovako ministarka Mihajlović izgleda u kućnom izdanju

Instagram

 

Gospođa Mihajlović objavila je set fotografija iz teretane. Pošto se na takvim mestima baš ne pojavljujemo u večernjim haljinama, već obično u trenerkama i kratkim šortsevima, Zorana je nosila crnu sportsku majicu i biciklističke u istoj boji. Nije bila našminkana.

Pročitajte: Fit ministarka - Dijeta Zorane Mihajlović upalila, ovako se nosi pink boja

Instagram

 

Instagram

 

U zdravom telu ‒ zdrav duh! Bivša ministarka ima mnogo obaveza, ali redovno vežbanje se podrazumeva. Uostalom, to je dobro i za liniju.

Komentari (5)

Loading
Nele 06:06 18.11.2022
Odgovori

Sto bi se reklo na kraju slag na tortu, putuj igumane pun ko brod zahvali se prepostenom ....

Pera steratović 22:08 18.11.2022
Odgovori

Baš zanimljivo ko ludi smo bez njenih slika. Treba zalepiti njenu sliku na svaku banderu da ljudi znaju ko je uništio elektro privredu srbije.

Mik 11:09 19.11.2022
Odgovori

Pitam se pitam,dal ce ova gos.uzivati i Americku penziju,svi znamo daje to zasluzila.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još