Ministarka u ležernom izdanju: Zorana Mihajlović iznenadila odvažnom modnom kombinacijom (foto)

Ministarka u ležernom izdanju: Zorana Mihajlović iznenadila odvažnom modnom kombinacijom (foto)

Autor: | 21/09/2021

0

Zorana Mihajlović – stil za neformalne prilike

Sigurno je da svaka žena koja uđe u svet politike pre nego što odabere neki odevni komad dobro razmisli da li je primeren njenoj poziciji. Ovo pitanje dobija još veći značaj kada ta žena postane ministarka. Upravo zato ne uspevamo da se setimo kada se Zorana Mihajlović pojavila u javnosti u ležernoj odevnoj kombinaciji. Doduše, viđamo je u farmerkama, ali zbog belog sakoa ni ovaj stajling nije „neobavezan“, već spaja ležernost i eleganciju.

Pročitajte: Zorana Mihajlović otkriva najskuplju žensku tajnu - Kako biti skockan od glave do pete u 6 ujutru

U jednom od retkih intervjua u kome je potpredsednica vlade pričala o modi, kozmetici i ostalim tipično ženskim temama saznali smo da ne obraća pažnju na trendove, već nosi ono što joj dobro stoji, a onda je dodala:

‒ Volim uske suknje, ali i fine pantalone. Štikle ne mogu tek tako da nosim na poslu jer sam tamo od ujutru do uveče, ali se trudim da ih imam kod sebe. Ipak, čini mi se da više vodim računa o koži i kosi nego o oblačenju.

Pročitajte: Crno, ali na njen način - Zoranu Mihajlović zbog ovoga žene obožavaju (foto)

Tada je otkrila koju joj je modnu želju ispunio jedan od naših najcenjenijih kreatora:

‒ Moj dobar prijatelj je dizajner Igor Todorović. Pitala sam ga može li da mi napravi suknju po mom ukusu, do kolena, usku, bez struka i s nekim izrezom. I, on mi je napravio istu suknju u svim bojama. Za posao mi kreira suknje i sakoe, koji su prilično klasični.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još