Anđelina Džoli usred bitke za starateljstvo sa Bredom Pitom otkriva tajnu nove tetovaže

Anđelina Džoli usred bitke za starateljstvo sa Bredom Pitom otkriva tajnu nove tetovaže

17/06/2021

0

Tetovaže Anđeline Džoli – misterija je rešena

Anđelina Džoli ni sama ne zna koliko ima tetovaža, ali kada bi se organizovalo neko tatu-takmičenje, sigurno bi mogla da izađe na crtu Dejvidu Bekamu. U jeku završnice bitke za starateljstvo nad decom, koje od sada mora da deli sa bivšim suprugom Bredom Pitom, holivudska diva pokazala je novi ukras na podlaktici, napis na italijanskom „Eppur si muove“.

Reč je o čuvenom Galilejovom citatu „Ipak se okreće“ iz 1633. godine, kada je pokušavao da tadašnjem svetu dokaže da se Zemlja okreće oko Sunca. „Na kraju će istina izaći na videlo“, zaključio je čuveni astronom na kraju izlaganja.

Pročitajte: Posle Dženifer Lopez i Anđelina Džoli vratila se bivšem (foto)

Getty images

 

Američki mediji odmah su pronašli vezu između ove tri reči i Anđelinine situacije. Glumica je, po izricanju presude pre nekoliko nedelja, odlučno rekla da će nastaviti borbu jer insistira na tome da briga o deci pripadne samo njoj. Naravno, pre toga istina mora da izađe na videlo.

Tetovaže Anđeline Džoli njen su zaštitni znak, a novu je premijerno predstavila u Njujorku, gde su je paparaci uhvatili dok je izlazila iz jednog restorana.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty images