Četvorogodišnja Lea de Sena preti da preuzme mami titulu najbolje obučene dame Njujorka (foto)

Četvorogodišnja Lea de Sena preti da preuzme mami titulu najbolje obučene dame Njujorka (foto)

Autor: | 30/05/2021

0

Ćerka Irine Šajk i Bredlija Kupera je nova modna ikona

Njujorški paparaci znaju gde živi Irina Šajk, pa svakog dana postavljaju zasedu ispred njenog doma, ali ne više kako bi zanosnu Ruskinju uhvatili sa bivšim dečkom Bredlijem Kuperom, već zbog plavokose gospođice koja ih je oboje bacila u drugi plan. Lea de Sena u martu je proslavila četvrti rođendan, a već je prava mala ikona stila. Što i nije teško kada su vam roditelji jedna od najlepših žena današnjice i zgodni holivudski srcelomac.

Pročitajte: Irina Šajk - I supermodel i supermama

Profimedia

 

Kada Irina i njena ćerka izađu na ulice Velike jabuke, znajte da ćete prisustvovati svojevrsnoj modnoj reviji. Nekad imaju sličan stajling, nekad se drastično razlikuju, ali su u svakom slučaju uvek u trendu. Tako smo početkom jeseni obe videli u istim retro mantilima, samo što je Lea pobedila mamu u “takmičenju asesoara” zahvaljujući fenomenalnom “Burberry” šeširiću. Dobro joj stoje i bomber jakne, karirani kaputi, baletanke, puloveri, a nivo slatkoće skače do neba kada stavi naočare za sunce.

Pročitajte: Dočekali smo - Bredli Kuper i Irina Šajk uhvaćeni zajedno (foto)

Profimedia

 

Osim što je supermodel, Irina je i superstilista, pa devojčica ne mora da brine za oblačenje. Ako je verovati fotografijama, među omiljenim kombinacijama im je miks crnih ili belih hulahopki i lepršavih kratkih haljinica, što je idealno za prolećne dane. Nekad je, doduše, obuče kao princezu iz ruske bajke, ali Lea je i u takvom izdanju prosto neodoljiva. U nedavnom intervjuu za “Sunday Times Style” Irina je s ponosom istakla da je ćerka njena umanjena verzija.

‒ Kao odraz u ogledalu. Ona je mini ja.

Pogledajte kako je odevena preslatka ćerka Irine Šajk i Bredlija Kupera u svakodnevnim šetnjama gradom

Profimedia

 

Profimedia

 

Profimedia

 

Profimedia

 

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti