Dragana Katić samouvereno prošetala Beogradom, svi začuđeno gledali u njen autfit (foto)

Dragana Katić samouvereno prošetala Beogradom, svi začuđeno gledali u njen autfit (foto)

Autor: | 28/05/2021

1

Stil Dragane Katić samo zbog jedne odevne kombinacije glavna tema na „Instagramu“

Voditeljka emisije „Nikad nije kasno“ Dragana Katić naučila je od majke da žena mora da vodi računa o sebi i toga se brižljivo pridržava. Za nju je podjednako važan rad na unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti i smatra da jedno bez drugog ne može. Uprkos tome što većina žena njenih godina tvrdi da se ne plaše starosti i bora, Dragana priznaje da kod nje to nije slučaj i otvoreno govori da se često preispituje kako će izgledati njeno lice narednih godina. 

‒ Kada žena dođe u moje godine, normalno je da se preispituje kako će teći proces starenja. Svi se mi toga plašimo i mislim da oni koji kažu suprotno izgovaraju fraze koje nisu istinite. Zato paralelno moramo da radimo i na mentalnom jačanju da bismo lakše prihvatili promene koje su neminovne. Ja sam, recimo, pre nekoliko godina prvi put počela da vežbam redovno i tek sada razumem ljude koji su zavisni od treninga. Ne radim to da bih dobila bicepse, tricepse ili pločice na stomaku, već zbog zdravlja i održavanja kilaže ‒ iskreno je rekla Dragana svojevremeno za HELLO!

Pročitajte: Dragana Katić prekinula dugogodišnju vezu - Samujem, u doba korone to je i najbolje

ATA Images

 

 

 

Osim o licu, voditeljka veoma vodi računa i o oblačenju. Iako je pred kamerama uvek sjajno stilizovana, ni privatno ništa ne prepušta slučaju. Ipak, ovog proleća prepoznatljiv elegantan i odmeren stil Dragane Katić uzdrmala je samo jedna odevna kombinacija. Ni slutila nije da će, šetajući Beogradom, javnost biti oduševljena što je vidi u običnim farmerkama. 

Uprkos brojnim pozitivnim komentarima na račun izgleda, ne verujemo da će se Dragana u popularnoj televizijskoj emisiji pojaviti u uvek trendi farmerkama, ali verujemo da će posle ovoga i te kako slobodno vreme i šetnje po glavnom gradu provoditi baš u džinsu, jer joj sjajno stoji. 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti