Trebalo je hrabrosti: Vesna Đogani na početku novog životnog poglavlja

Trebalo je hrabrosti: Vesna Đogani na početku novog životnog poglavlja

Autor: | 26/05/2021

0

Poznata pevačica i denserka Vesna Đogani posle turbulentnog perioda i priča da je njenom braku došao kraj, rešila je da okrene novi list. Izašla je iz svoje zone komfora i predstavila se u do sada neviđenom izdanju. Naime, uoči specijalne projekcije i početka prikazivanja najnovijeg Diznijevog filma „Zlica“ („Cruella“), 27. maja u bioskopima, postala je najstilizovanija Diznijeva negativka, kraljica mode i žena opakog karaktera.

‒ Odrasla sam uz Diznijeve priče, crtaće i filmove. Kada su me maskirali u Zlicu, cela ta priprema bila mi je fenomenalna, od probe perike do odabira haljine, čitav proces bio je fantastično iskustvo ‒ rekla je Vesna Đogani koja je i sama odrasla uz čuveni Diznijev crtani klasik „101 dalmatinac“. 

Pročitajte: Vesna i Đole Đogani ekskluzivno za HELLO! otkrivaju pravu istinu o preljubi

Anastasija Zec

 

Stil Vesne Đogani mnoge žene obožavaju, a brojne ga i kopiraju. Ne krije da modu obožava, pa i privatno i poslovno vodi računa o tome šta oblači. 

‒ Od mode tražim da se osećam komforno, ali da ipak ispratim određene modne momente koji su u trendu. Stil je nešto sa čim se rađamo i meni je trebalo dosta vremena da pronađem ono što mi najbolje priliči i stoji, u odnosu na moju konstituciju i energiju. Kasnije se sve to menjalo iz faze u fazu, kako zbog posla, tako i sa majčinstvom ‒ rekla je Vesna i istakla u čemu se najbolje oseća. 

Pročitajte: U prelepom delu Beograda - Dom Vesne i Đoleta Đoganija je pravi mali raj (foto)

Anastasija Zec

 

‒ Ja sam hiperaktivna i brza žena i volim da budem u ravnom kako bih stigla da u jednom danu obavim sve obaveze koje sam isplanirala. S druge strane, kada je o poslu reč, volim da imam neki detalj, haljinu ili štikle, koji me izdvaja u moru javnih ličnosti. Moda je veoma uticala na moj karakter, volim da eksperimentišem,  da se izdvajam, jednostavno volim da štrčim. Ne volim da budem jedna od, već da po nečemu budem specifična ‒ kroz osmeh je zaključila Vesna. 

Pogledajte kako je izgledalo Vesnino prerušavanje u svetski popularnu Zlicu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti