Iskopirajte stil poznatih: Modni detalj koji će učiniti da vaš autfit izgleda skupo i svetski

Iskopirajte stil poznatih: Modni detalj koji će učiniti da vaš autfit izgleda skupo i svetski

Autor: | 21/05/2021

0

Crna kožna jakna - večni trend!

Ma koliko pratili svetske i domaće modne trendove često nam se dešava da nemamo ideju šta da obučemo. Kako se posle više od godinu dana situacija uzrokovana virusom korona konačno normalizuje i život se vaća u normalu, poznati počinju da se okupljaju na dešavanjima u gradu. Upravo takva mesta izvor su modne inspiracije i pomoć pri odabiru šta poneti ove sezone. Leto, izgleda, kasni, a proleće pokazuje zube, idealno za nošenje večnog trenda ‒ crne kožne jakne. 

Boško Karanović

 

Bilo da je kombinujete sa džinsom ili haljinom, kao Anđelka Prpić, crna kožna jakna vašem autfitu daće notu prefinjenosti i učiniće da izgledate moderno i svetski. Pripadnice lepšeg pola Amerike s ponosom ističu da je kožna jakna njihov trend i da je sve krenulo upravo sa ulica Njujorka. 

Pročitajte: Karleuša, Anika i Nataša ne znaju za strah - Piton kao modni detalj

Boško Karanović

 

Ukoliko nemate smelosti da crnu kožnu jaknu kombinujete sa drugim bojama, monohromatski stil biće pun pogodak. Anica Dobra i Ivana Dudić odličan su primer kako da sa samo jednim detaljem izgledate trendii privučete pažnju za tren oka i to skroz u crnom. 

Pročitajte: Neprepoznatljiva! Nova modna kombinacija Ane NikolIć je tu! (foto)

Boško Karanović

 

Ovog proleća izađite iz svoje zone komfora i eksperimentišite trendovima. Anja Mit najbolji je primer da koža ne mora da bude samo detalj već i glavni adut vaše odevne kombinacije. Crna kožna jakna u kombinaciji sa kožnim šortsom i čizmama idealan je autfit za sve češće kišne, prolećne dane. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti