Karleuša, Anika i Nataša ne znaju za strah: Piton kao modni detalj

Karleuša, Anika i Nataša ne znaju za strah: Piton kao modni detalj

Autor: | 13/05/2021

0

Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša – sve za dobru fotografiju...

Da ekstremni ljubitelji gmizavaca drže pitone kao kućne ljubimce nije neka nova vest. Ove velike zmije viđamo i kod uličnih animatora, atrakcija su na vašarima, ko se ne grozi dodira sa njihovom kožom priđe da ih pomazi, a oni hrabriji slikaju se sa njima. Hrabrost očigledno ne manjka i nekim poznatim damama.

Možda piton, poznat i po tituli „zmijski car“, nije na dobrom glasu, osim ako ne završi kao materijal za cipele i kaiševe pa postane „Luj Piton“, ali nekad je stvar prestiža napraviti fotografiju sa njim. Među neustrašivim trendseterkama je i Nataša Bekvalac, kojoj je velika zmija pravila društvo dok je 2016. godine pozirala za omot albuma „Original“.

Pročitajte: Posle Dače, i Nataša iskreno o razvodu, ovo je njena strana priče

Miloš Nadaždin

 

Manekenka Anika Božić al Saraj hrabro je omotala pitona oko vrata dok je prošlog oktobra radila kampanju. „Jedno od mojih najuzbudljivijih snimanja“, napisala je pored snimka.

Pročitajte: Anika Božić al Saraj - Moja bajka je daleko uzbudljivija i dinamičnija od “Hiljadu i jedne noći”

Pre nekoliko dana, u bekstejdžu emisije „Zvezde Granda“, Jelena Karleuša sjajno se zabavljala dok se slikala sa pitonom. Žuta zmija uklopila se i u stajling pop dive.

Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša - Zastrašujući asesoar

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin