Svi pričaju o tašnama Sanje Marinković, od cene će vam se zavrteti u glavi (foto)

Svi pričaju o tašnama Sanje Marinković, od cene će vam se zavrteti u glavi (foto)

15/04/2021

3

Izgled Sanje Marinković uvek je besprekoran, a poznata voditeljka svaki svoj stajling voli da "začini" dobrom tašnom...

Sanja Marinković, jedno od najpopularnijih lica u našem televizijskom etru, ne samo da se može pohvaliti savršenom figurom već je uvek besprekorno stilizovana. Pozavidele bi joj i najveće zvezde američkih malih ekrana. Međutim, jednom prilikom autorka i voditeljka „Magazina In“ otkrila je da stvari koje nosi nisu nedostižne. Štaviše, svako može da ih priušti, a mnoge haljine i cipele koje viđamo u njenoj emisiji ne koštaju više od dve, tri hiljade dinara. U njenom garderoberu ima i skupljih komada, koji su joj se dopali na prvi pogled pa nije pitala za cenu, a u tom slučaju vodi se maksimom: „Nisam dovoljno bogata da bih nosila jeftine stvari“.

Pročitajte: Tajna Sanje Marinković - Donesite odluku kao ja i sačuvaćete mentalno zdravlje

Miloš Nadaždin

 

Naravno, kao sve žene, Sanja ima svoj modni fetiš za koji ne žali novca. Verovatno ste već pogodili da je reč o – tašnama. Zavirili smo u njenu kolekciju i otkrili nekoliko skupih potpisa koji su nam zapali za oko.

Za šetnju po Kosančićevom vencu izabrala je jedan „Chanel“ model, čija se cena kreće oko 3.450 evra. U obilazak Dubaija krenula je sa „Diorovom“ torbom (oko 2.500 evra), dok je jedno nedeljno popodne provela na ručku pored reke, u društvu „Lady Dior“ tašne od 3.500 evra.

Pročitajte: Izgled Sanje Marinković je savršen, a ovo je razlog zašto voditeljka sija u petoj deceniji (video)

 

 

Komentari (3)

Loading
Citarella iz Njujorka 19:02 16.04.2021
Odgovori

Wow. Tasne od 3.500 E ? To ne nose ni bogate Amerikanka ovde na Menhetnu koje su svoje bogatstvo sticale generacijama... Ovde se poznate licnosti dosta skromno oblače....drže se one krilatice “ sto bogatiji, to skromniji”...I ostaje pitanje: odakle dotičnoj voditeljki pare da za tri tašne plati 10.000 E ?

Dorothy 16:02 19.04.2021
Odgovori

Steta da daje tolike pare na mrtvu investiciju. Ima mnogo glade dece u Srbiji kome bi to mnogo vise bilo znacajno. Zao mi je kada to vidim. Ovde u Kanadi to se neradi. Bogate zene vise pomazu i daju siromasnima.

Izgled Sanje Marinković uvek upotpuni dobra tašna Miloš Nadaždin

Slične Vesti