Kao sa druge planete: Sloboda Mićalović sinoć prošetala u izdanju kakvo se retko viđa kod nas

Kao sa druge planete: Sloboda Mićalović sinoć prošetala u izdanju kakvo se retko viđa kod nas

Autor: | 18/10/2023

1

Kaput Slobode Mićalović očarao prisutne

Sloboda Mićalović sinoć je sve oduševila kada se pojavila na premijeri drame Đorđa Lebovića „Lutka sa kreveta br. 21“, u režiji Egona Savina

Među brojnim poznatim ličnostima definitivno je najveću pažnju privukla glumica vanvremenske lepote i talenta kome zavide i svetske zvezde.

Ata Images

 

Na premijeru je došla u izdanju kakvo retko viđamo kod nas, a obično su ove kombinacije rezervisane za modne piste i svetski džetset.

S obzirom na činjenicu da nam je jesen zakucala na vrata i s njom hladno vreme, Sloboda je za ovu priliku odabrala crnu haljinu na jedno rame, preko koje je ponela kaput koji i ove sezone dominira modnim trendovima.

Pročitajte: Sloboda Mićalović se skinula u kupaći i bez pardona u četrdesetim pokazala sve FOTO

Spojivši crnu i bež glumica je izgledu dala notu elegancije i ekstravagantnosti, dok je celokupan izgled začinila torbom identične boje kao i kaput, okruglim minđušama i svedenom frizurom.

Iako se pojavila u glamuroznom izdanju uz koje obično ide i profesionalna šminka koja odiše luksuzom, Sloboda je rešila da sruši sve trendove i pojavi se sa minimum mejkapa, a mi se pitamo da li je glumica sa druge planete, jer na ovoj ovako jedinstvenih žena ima baš malo.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Suncokret 09:24 20.10.2023
Odgovori

Žena vanvremenske lepote i glumačkog talent?!?! Dajte molim Vas malo objektivnosti. Potpomognuta vezama na početku karijere, tu je gde je. Prosečnog izgleda i još prosečnijeg glume. Facijalna ekspresija uvek ista, ravna linija...

hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti