Ovu modnu kombinaciju Seke Aleksić ćete odmah iskopirati (foto)

Ovu modnu kombinaciju Seke Aleksić ćete odmah iskopirati (foto)

Autor: | 28/02/2021

1

Seku Aleksić nemamo priliku često vidimo u medijima jer kako sama kaže, ne voli da se pojavljuje onda kada nema šta novo da predstavi publici. Ona uživa u porodičnoj oazi u Staroj Pazovi, a izgleda da joj poslovna pauza u potpunosti prija.

Naime, pevačica provodi vreme sa suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom, pa neretko sa javnošću podeli snimak kako svi zajedno uživaju u nekim dečjim igrama ili sportu. Poznato je da Seka vodi računa o svom fizičkom izgledu i da u sklopu kuće ima teretanu, te joj pandemija nije poremetila zdrav način života.

Pročitajte: Uvek nasmejana Seka Aleksić - Ne znam šta je depresija, nisam je nikad imala

Ata Images

 

 

A fanovi se slažu da nije bila izazovnija, o čemu svedoči i jedna od njenih poslednjih fotografija koju je podelila na "Instagramu". Seka Aleksić pozirala je u braon kombinezonu, koji će biti jedan od najpopularnijih odevnih komada ove godine. 

Pročitajte: Promena o kojoj se priča: Seka Aleksić neprepoznatljiva (foto)

 

Jednostavno je, kada imate pravi kombinezon ne morate mnogo da mislite o uklapanju drugih delova garderobe. Kombinezon sa tregerima, koji se ponovo vraća u modu, poznata pevačica uklopila je uz belu rolku sa puf rukavima. Pevačica obožava da nosi kombinezone i svaki joj odlično stoji, jer istovremeno ističe, ali i prikriva ono što treba.

Ono što je veoma primetno jeste to da je Aleksićeva nakon dva porođaja dovela liniju do savršenstva i slažemo se da njenim pratiocima, da nika nije bila lepša.

Šta vi kažete?  

 

Komentari (1)

Loading
Tasa 10:15 01.03.2021
Odgovori

Seka mi je bas super zena,samo me u poslednje vreme izludjuje sa tim vestackim osmehom,kezi se da pokaze zube pa to izgleda vestacki Seko nema potrebe ti si zena za primer....

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti