Ostavlja bez daha: Veličanstveno izdanje Šeron Stoun

Ostavlja bez daha: Veličanstveno izdanje Šeron Stoun

Autor: | 25/04/2017

0


Holivudska zvezda nije želela da je doživljavaju, samo kao lepoticu i često je rušila stereotip da pamet i lepota ne idu zajedno.

A post shared by LAgoss.com (@la.goss) on Apr 23, 2017 at 2:26pm PDT

– Često se pitamo: Koliko sam nepoželjna? Jesam li previsoka, preniska, previše mršava, plava ili smeđa. Kada sam jedini put u životu dobila injekciju u usne, izgledala sam kao pastrmka i tada sam se zaklela da neću imati nikakve plastične operacije, rekla je jednom prilikom Šeron Stoun, ali ipak na pomen njenog imena javlja se samo jedna asocijacija - fatalna.

Postidela i devojke: Demi Mur u suknji koja ističe njenu top liniju

Zbog filma “Niske strasti” o njoj su decenijama maštali muškarci širom planete. Bila je i ostala seks simbol, a da ova 59-godišnja glumica i danas hrabro prkosi godinama dokazala je na zdravstvenoj manifestaciji "Lupus LA" na Orange Ball-u.

A post shared by Hope Rader (@hope4insight) on Apr 22, 2017 at 9:27pm PDT

Glumica se pojavila u čipkanoj haljini boje zlata, a sandale na visoku potpeticu u istoj boji "začinile" su celu kombinaciju dodatnom dozom seksepila.

A post shared by Ify's blog... (@celebfash001) on Apr 23, 2017 at 7:55pm PDT

Da je Šeron  suvereno vlada  i pravilima  lepote, pokazala je odabirom vatreno crvenog karmina koji joj, po oceni stručnjaka,  savršeno pristaje.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: šeron stoun

Pročitajte još