Španska kraljica Leticija još jednom je bila zvezda večeri (foto)

Španska kraljica Leticija još jednom je bila zvezda večeri (foto)

Autor: | 08/11/2017

0

Nakon što smo je videli u komadima koje gotovo svaka žena može da priušti, španska kraljica još jednom je pokazala zbog čega je jedna od omiljenih plemkinja.

Španski kralj Felipe i njegova supruga ugostili su izraelskog predsednika Reuvena Rivlina, a španska kraljica još jednom je bila zvezda večeri!

Jedan od razloga za to je prelepa suknja sirena kroja koju potpisuje španski dizajner Lorenco Kaprila, koju je kraljica Leticija kombinovala sa crnim topom istog kreatora. Budući da je u pitanju tako važan susret, iz njene odevne kombinacije nije izostala veličanstvena tijara nazvana Mellerio Floral, a ovo je bila prilika da kraljica ponese i svoj najbolji nakit, pa ju je kombinovala s dijamantskim narukvicama i skupocenim minđušama.

Međutim, ovo nije prvi put da se kraljica Leticija pojavila u ovoj suknji - nosila ju je još 2004. godine, kada je sa suprugom Felipeom bila u službenoj poseti Njujorku.

Leticija nam je ponovo dala važnu modnu lekciju: da bismo izgledali kao milion dolara, nije neophodno da žurimo u šoping - dovoljno je da imamo očuvane i efektne komade, piše Glossy.

hellomagazin.rs guliver/getty