Ne prestaje da oduševljava: Dženifer Lopez u haljini Viktorije Bekam

Ne prestaje da oduševljava: Dženifer Lopez u haljini Viktorije Bekam

Autor: | 14/01/2016

0

Dženifer Lopez se ponovno nije libila da pokaže svoje poznate obline. Pevačica i glumica pojavila se u uskoj plavoj haljini na promociji nove serije Shades of Blue u kojoj tumači glavnu ulogu.

Stilistički duo Rob Zangardi i Mariel Haen potrudili su se da Dženifer još jednom modno zablista. Nakon modne pobede na nedavno održanom Zlatnom globusu u haljini upečatljive žute boje Džej Lo  ne prestaje da se igra sa bojama.

Ovaj put briljirala je u uskoj plavoj haljini do kolena slavne Viktorije Bekam. Plava haljina poput rukavice je prijanjala uz njene obline, a osim savršenog kroja, glavna posebnost Viktorijine haljine leži u zanimljivom šlicu koji pokriva zadnji deo kreacije.

U isticanju figure Dženifer je pomogao i odabir vrtoglavo visokih štikli brenda Casadei u bež boji.

Ova vatrena Latinoamerikanka svoj izgled povodom predstavljanja nove serije finiširala je nemarnom lob frizurom i dodacima poput svetlucajućih narukvica i prstenja.

U seriji Shades of Blue Dženifer tumači lik samohrane majke i detektivke Harle Santos koja postaje doušnica FBI-ja. Osim što se nalazi u ulozi detektivke, Dženifer je izvršna producentkinja serije.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin