Zanosna Penelope Kruz nikad nije izgledala bolje

Zanosna Penelope Kruz nikad nije izgledala bolje

Autor: | 17/01/2016

0

Na dodeli nagrada Jose Maria Forque u Madridu Penelope Kruz se pojavila u zanimljivoj crnoj haljini koja je posebno laskala njenoj skladnoj figuri.

Crna Balmain haljina s mrežastim printom i volanima smeštenim na području struka, bokova i na kolenima dala joj je jako elegantan i ženstven izgled. Spomenutu haljinu španska glumica i muza Pedra Almodovara upotpunila je parom crnih štikli Christiana Louboutina i decentnim minđušama.

Svoju dugu čokoladnu kosu Penelope je ostavila raspuštenom dok je po pitanju make-upa naglasila svoj najveći adut - oči.

Lepa glumica došla je na dodelu ovogodišnjih nagrada Jose Maria Forque jer je bila nominovana za ulogu u filmu "Ma Ma".

U spomenutom filmu tumači lik Magde – osobe koja je iskusila ličnu tragediju, nakon koje je pronašla nov životni smisao. Film 'Ma Ma' izašao je prošlog novembra, a on joj je ujedno jedini filmski projekat u 2015.

Ove godine ipak očekuje je promocija jednog od iščekivanijih filmova, a reč je o nastavku filmske komedije Zoolander. U drugom nastavku ovog filmskog hita s Benom Stilerom i Ovenom Vilsonom u glavnim ulogama Penelope će glumiti lik Valentine.

Osim spomenute holivudske komedije, ove godine gledaćemo je u filmovima The Queen of Spain i The Brother's Grimsby. U društvu glumca i supruga Haviera Bardema trebala bi da glumi i u filmu Escobar lik Virginije Valjeho, novinarke koja se zaljubljuje u narkobosa Pabla Eskobara, kog će glumiti njen suprug.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin