Glumica u dizajnerskim vodama: Farmerke po ukusu Džesike Albe

Glumica u dizajnerskim vodama: Farmerke po ukusu Džesike Albe

Autor: | 03/02/2016

0

Još jedna u nizu zvezda koja se oprobala u ulozi dizajnera jeste i glumica Džesika Alba.

Lepa Džesika je zaštitno lice brenda DL1961 za prolećnu kolekciju 2016., a sad je objavljena i njihova nova saradnja. Glumica će biti zadužena za dizajn desetak modela farmerki nove kolekcije koje će se u prodaji naći u avgustu.

Kada su farmerke u pitanju Alba je eksperimentisala sa gotovo svim modelima i malo je reći da voli da ih nosi, pa možda i nema bolje osobe za ovaj posao. Za dizajniranje svoje kolekcije Džesika je za početak koristila svoje (zavidno) telo kao model, jer, kako kaže, kao tinejdžerka teško je nalazila farmerke koje joj odgovaraju.

- Moja inspiracija za većinu stvari jesu modeli 90-ih: Sindi, Naumi, Klaudija. Kakva tela! - kaže Džesika i dodaje kako će njeni modeli farmerki da slave žensko telo i obline.

Etika brenda DL1961 podudara se i sa filozofijom njene kompanije Honest Company jer vodi računa o ekologiji i materijalima koje koristi u proizvodnji.

- DL1961 vodi računa o ekologiji, tehnologiji, ali i o kul dizajnu. Materijali su takvi da se lako prilagode vašem telu, ali ne postaju vrećasti tokom nošenja. - objašnjava Alba.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo/dl1961

Pročitajte još