Oni ne znaju za modne greške: Blejk i Rajan vladaju crvenim tepihom

Oni ne znaju za modne greške: Blejk i Rajan vladaju crvenim tepihom

Autor: | 09/02/2016

0

 

Glumac Rajan Rejnolds i njegova supruga Blejk Lajvli od kada su postali roditelji retko mogu da se vide u javnosti, pa su tako na premijeri novog Rajanovog filma Deadpool sve oči bile uprte baš u njih.

Jedan od najlepših holivudskih parova izgledao je besprekorno na crvenom tepihu i ponovo je zadao lekciju iz stila.

Omiljena gossip girl Blejk za ovu priliku odabrala je Chanel Couture haljinu koja po sebi ima "kamenčiće" različitih boja i zanimljive džepove.

Uz ovu neobičnu haljinu, sa jednim rukavom, zgodna mama stavila je "providne" minđuše u obliku cveta, a obula Stuart Weitzman srebrne sandale sa tankim kaišićima. Plavu kosu, koja je njen zaštitni znak, pustila je nemarno da pada na jednu stranu.

Ne želeći da zaostaje za suprugom, Rajan je opravdao titulu najzgodnijeg muškarca (Sexiest Man Alive). Plavo odelo, kravata, bela košulja sa sitnim tufnama, savršena fizura i brada bili su pun pogodak. I ne čudi što je jednom prilikom njegova supruga priznala kako Rajan ima odlično "oko za modu":

- Srećna sam što sam sa nekim ko ima bolji ukus od mene. Mi utičemo jedno na drugo na različite načine.

Roditelji sada već jednogodišnje Džejms poslednji put viđeni su zajedno na crvenom tepihu u februaru 2014. godine, kada je Blejk, novopečena trudnica, blistala u bledožutoj Gucci haljini.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Pročitajte još

Najnovije vesti