Dva različita i veoma upečatljiva kaputa Blejk Lajvli

Dva različita i veoma upečatljiva kaputa Blejk Lajvli

Autor: | 20/02/2016

0

Nećemo pogrešiti ako kažemo da Blejk Lajvli ima besprekoran osećaj za modu, a samo u poslednja dva dana pojavila u odličnim izdanjima.

Nakon što je zablistala u dve predivne haljine Majkla Korsa u istom danu, čiju je reviju i pratila na njujorškoj Nedelji mode s majkom Ilejn, Blejk je narednog dana imala i dva odlična kaputa u sasvim drugačijim stajlinzima.

Glumica je prvo nosila kaput u bež boji s detaljima koji liče na epolete na ramenima, koje odgovaraju onima u struku i naglašavaju ženstvenost. Sve to se  lepo slagao sa cipelama do gležnjeva brenda "Sarah Flint".

 

Kasnije je glumica izašla u sasvim drugačijoj kombinaciji, a zadržala je samo neobičnu torbicu koja izgleda poput velikog bisera. Rokerske kožne pantalone i belu majicu, i crne čizmice uparila je s još jednim lepim kaputom. Ovaj put to je bio tamnoplavi komad izvezen detaljima u crvenoj boji s jedne strane.

Dok je bila na reviji Majkla Korsa, glumica je otkrila da nema svog stilistu i da se za svaki autfit sama pobrine, a od ranije je poznato da se najčešće sama pobrine za frizuru i šminku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: blejk lajvli

Pročitajte još