Helen Miren kao rok zvezda: Kožne pantalone i neobavezna frizura za kišni dan

Helen Miren kao rok zvezda: Kožne pantalone i neobavezna frizura za kišni dan

Autor: | 24/02/2016

0

Slavna glumica Helen Miren je prava dama kada se pojavi na crvenom tepihu, ali i te kako ume da izgleda kao prava rok zvezda kada je u neobaveznoj, opuštenoj šetnji Njujorkom.

Ova sedamdesetogodišnja holivudska diva je krenula na snimanje filma "Collateral Beauty" obučena u uske kožne pantalone, majicu sa printom Grateful Dead i u ležernom bukle kaputiću.

Helen nema ni trunku šminke, već samo osmeh koji je čini mladalački lepom i seksepilnom na jedan svež i drugačiji način.
Iako je već u godinama, ona odiše energijom i elanom, te se u tom duhu i oblači. Duboke kožne cipele, upotpunjuju ovaj nemarni mladalački look, dajući notu nonšalancije, a čitav set odiše porukom "I am the wild one".

Verujemo da je ovakav stil nešto što bi mnoge dame u njenim godinama rado ponele, osobođene od predrsuda i stereortipa.
Inače Helen snima sa Kejt Vinslet, Vilom Smitom and Kirom Najtli film "Collateral Beauty".
Ova dramatična komodija nam donosi priču o direktoru marketinga koji pada u duboku depresiju posle porodične tragedije. Helen tumači glumicu koju kolege angažuju kao deo plana da ga izvuku iz tame u koju je potonuo. Dejvid Frankel je režiser, koji je radio i film "I đavo nosi Pradu". Inače ovo je prvi put da Helen Miren i Vil Smit snimaju zajedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/splash
Tagovi: helen miren