Rijana se udružila sa brendom cipela "Manolo Blahnik" (foto)

Rijana se udružila sa brendom cipela "Manolo Blahnik" (foto)

Autor: | 04/03/2016

0

Iako smo mislili kako pevačica Rijana jedva usklađuje svoje mnogobrojne obaveze, nakon lansiranja i promovisanja novog albuma kao i debitanske kolekcije za brend Puma, ona se ni tu ne zaustavlja i nastavlja svoju dominaciji muzičkom i modnom scenom. Pevačica je ovog puta udružila snage s dizajnerom obuće Manolo Blahnik.

Riri je dugo bila fan ovog brenda i često ga je nosila na crvenom tepihu, ali sada ima tu čast da sarađuje sa mastermind lično na kolekciji Denim Desserts. Kolekcija je koncentrisana na džins, koji se ne viđa često na obući, ali i zanatski vez inspirisan Rijaninim tetovažama. Cipele će biti dostupne 5. maja u Manolo Blahnik radnjama u Njujorku, Londonu, Hong Kongu.

Rijana ne krije oduševljenje:

- Ne mogu da dočekam da vidim žene na ulici kako nose moje cipele - kaže pevačica koja će se naći na naslovnici britanskog Vogue upravo u teksas čizmama iz njene nove kolekcije. Neobične čizme prate liniju nogu i "zakačene" su za struk, a po obodu imaju ukrasan srebrni vez.

Pogledajte:

A photo posted by ? (@thegarmentroom) on Mar 4, 2016 at 6:07am PST

Read the @BritishVogue cover story at vogue.co.uk. Photography: Craig McDean Featuring "The 9 to 5" thigh high denim boot from the "Denim Dessert" Spring collection, an exclusive collaboration with the one and only @manoloblahnikhq

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on Mar 3, 2016 at 5:42pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/instagram/