Nikad provokativnija: Selena Gomez rešila da osvoji Grad svetlosti

Nikad provokativnija: Selena Gomez rešila da osvoji Grad svetlosti

Autor: | 09/03/2016

0

Jedna od naših omiljenih zvezda stila Selena Gomez trenutno se nalazi u Gradu svetlosti kako bi prisustvovala poslednjim danima Nedelje mode u Parizu.

Bilo da nosi glamurozne haljine na crvenom tepihu ili trenerku na aerodromu, ona uvek izgleda super trendi.

Čim se juče pojavila u Parizu mlada pevačica i glumica privukla je pažnju svojom kežual kombinacijom, crvenom Vetements trenerkom i belim patikama koje je vrlo brzo zamenila vamp izdanjem.

Serena je prekršila jedno od glavnih modnih pravila, "otkrila" je noge, grudi i stomak, ali i pored toga za njen stajling nema zamerke.

Pevačica je hrabro ponela mini teksas suknju, crni bodi s dugačkim dekolteom i "mrežom" preko grudi i dugačke fenomenalne crne Givenchy čizme otvorenih prstiju.

Suknja koju Selena nosi potpisuje brend Vetements, a mogli smo je videti i na njenim koleginicamana Rijani i Riti Ori. Dvadesettrogodišnja trendseterka očigledno je fan ovog brenda.

Podignuta kosa u rep i neutralana šminka savršeno su pratili njen modni odabir i nisu skretali pažnju sa njega. Selenin stajling upotpunio je crni blejzer i velike naočare, a uz šik Louis Vuitton tašnu Serena je bila spremna da se uhvati u koštac sa modnim ikonama u prestonici mode!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: moda selena gomez

Pročitajte još