Lepotice "Igre prestola": Čiji vam se look najviše sviđa Ajre,  Sanse ili Kalisi?

Lepotice "Igre prestola": Čiji vam se look najviše sviđa Ajre, Sanse ili Kalisi?

Autor: | 11/04/2016

0

One igraju sestre Arju i Sansu Stark u planetarno polularnoj seriji "Igra prestola", a na crevnom tepihu premijere šeste sezone Game of Thrones u Los Anđelesu Mejsi VilijamsSofi Tarner  dokazale su da su bliske i van seta.

Glumice su se pojavile na crevenom tepihu u jednako zadivljujućim kontrasnim toaletama. Dok se Sofi oprobala u zrelijem tonu u dugačkoj haljini boje maline, Mejsi je pokazala razigranu stranu u šik kompletu, suknji i topu.

Sofi je odabrala Stella McCartney haljinu koja je u savršenom kontrastu sa njenom svetlom puti i narandžastom kosom sukpljenom u pletenicu oko glave. Ona izgleda zanosno u haljini na jedno rame jednostavnog kroja, a kako je asimetrija i dalje veliki trend ovo je pravi pogodak.

Osamnaestogodišnja Mejsi oduševila je sve kompletom koji potpisuje brend Emilio de la Morena. Prelepa suknja dubokog struka izgleda kao da je oslikana, dok je top oivičen crnom trakom i prekriva samo grudi. Uz sve to Jimmy Choo sandale, dovoljno da Mejsi sve zaseni.

TV sestrama na premijeri "Igre prestola" jedino je mogla da parira prelepa Emilija Klark u crnoj somot haljini koja po sebi ima iscrtane orhideje. Haljinu potpisuje Erdem, dok su sandale Christina Louboutin. Kako bi naglasila svoj seksepil u "korset" haljini i pomalo latino look Emilija je podigla kosu u rep, dodala zlatne miđuše i crveni karmin. Prava zavodnica!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash