Pravi kolekcionar: Kraljica Elizabeta Druga poseduje više od 200 tašni ovog brenda

Pravi kolekcionar: Kraljica Elizabeta Druga poseduje više od 200 tašni ovog brenda

Autor: | 12/04/2016

0

Većina žena ima onu jednu omiljenu tašnu koja je savršena za svakodnevne aktivnosti i uklapa se odlično uz skoro svaki outfit, ali britanska kraljica Elizabeta Druga svoju ljubav prema ovo aksesoaru podigla je na viši nivo. Kraljica ne samo da ima omiljenu torbicu, nego ima stotine takvih.

Prema direktoru brenda Launer London, Džeraldu Bodmeru, ova luksuzna kompanija tašni isporučila je kraljici preko 200 svojih torbi. Njeno veličanstvo nije se razdvajalo od svog omiljenog modnog dodatak različitih boja i modela, na bezbroj javnih nastupa i važnih događaja, uključujući i najupečatljiviji kraljevski događaj poslednje dve decenije, venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton.

Torba ima pozamašnu cenu i košta 1. 650 funti, ali iako zvuči preterano imati toliko skupih torbi, ​kraljica Elizabeta njene Launer tašne nosi iznova i često, prenosi harpersbazaar.co.uk.

Boderman otkriva, da kompanija šalje pet torbica godišnje u Bakingemsku palatu, ali i kako ove godine kraljica još uvek nije tražila novu tašnicu.

Što se tiče zahteva kraljica Elizabeta traži da se ručke na torbicama produže kako bi lakše rukovala njima. Ona je svoju prvu torbicu ovog brenda naručil davne 1968. godine i do sada, posle ovolikog broja, slobodno možemo reći da je postala pravi kolekcionar istih.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/gettyimages

Pročitajte još

Najnovije vesti