Nina Seničar za “Hello! Fashion”: Kad snovi postanu stvarnost

Nina Seničar za “Hello! Fashion”: Kad snovi postanu stvarnost

Autor: | 19/05/2016

0

Jedna od najlepših Srpkinja, kojoj se poslednjih godina otvaraju sva vrata Holivuda, nedavno je u Beogradu privela kraju snimanje novog filma. Ekskluzivno za magazin "Hello! Fashion" otkriva kako zaista izgleda glamurozna fabrika snova čiji je deo postala, u čemu je tajna njenog savršenog izgleda i koliko se promenila od trenutka kada je iz rodnog Novog Sada krenula u osvajanje sveta.

Za "sedmu umetnost" počela je da se interesuje još dok je bila tinejdžerka. Upisala se na dramsku sekciju u gimnaziji jer je tamo išao dečko u koga je bila zaljubljena. Ali, već posle prvog časa Nina Seničar zaboravila je na njega pošto ju je gluma potpuno osvojila. Međutim, kasnije se ipak otisnula u manekenske vode, a potom u Italiju. Tamošnju televizijsku publiku očarala je kao voditeljka popularnih emisija, a onda je, na vrhuncu slave, odlučila da ode na drugi kraj planete, u Los Anđeles, kako bi pronašla svoje mesto pod holivudskim zvezdanim nebom. Reklo bi se da je multitalentovanoj lepotici i to pošlo za rukom.

Iako godinama ne živi u Srbiji, Ninin ljubavni život intrigirao je javnost koliko i uspeh koji je ostvarila, ali uvek je bila škrta na rečima kada bi razgovor skrenuo na privatne teme. Od prošlog leta u vezi je sa američkim glumcem Džejom Elisonom. I srećna je.

Intervju sa Ninom Seničar pročitajte u novom broju magazina "Hello! Fashion" koji je u prodaji od 15. maja.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Mirko Tabašević
Tagovi: Nina Seničar

Pročitajte još