Novi Rijanin trend: Zelena boja i mističan, vamp izgled (video)

Novi Rijanin trend: Zelena boja i mističan, vamp izgled (video)

Autor: | 23/05/2016

0

Rijana je izvela "Love On The Brain" na dodeli nagrada a njen nastup je bio tako neverovatan da su mnogi ostali bez teksta.
Rijana (28) sigurno zna kako da napravi performans za pamćenje uz svoju najnoviju pesmu “Love On The Brain” sa poslednjeg albuma ANTI.

Pevačica je iskoristila sjajnu priliku i na BBMA da podseti svet da nije sve u tverkovanju za Drejka i da je moguće da izgledate seksepilno i opasno ui isto vreme.

Koristeći svoj sjajan, seksi glas, Rijana izgleda kao da je zvanično ušla u novu - diva fazu. Zeleno je bila njena boja, izgledala je moćno i mistično u savršeno kombinovanim detaljima koje je nosila.

Za scenu je obukla crno odelo koje je na pantalonama imalo saten traku dož nogavica, dok je na nogama nosila vrtoglave potpetice, ali sjajan efekat je postignut dodavanjem zelene boe od veštačkog krzna.

Za primanje nagrade Rijana se pojavljuje u haljini, naravno opet zelene boje, ali ove "led" specifične za nju, interesantnog printa protkanog zlatnim nitima i sa tananim zlatnim bretelama. Haljina nije pripijena uz telo, ali zahvaljujući dobrom materijalu, prilikom kretanja, prati liniju tela na savršen način. Naravno, leđa su bila otvorena, a ispod haljine... Možda je svileno rublje passe pa ga je Rijana i ovoga puta zaboravila.

Izgledala je kao prava dama, uz pokrete rukom i igranje uz mikrofon na blagi, seksi način. Bilo je zaista lepo videti Rijanu u baladii sa ovim novim stajlingom, možda je upravo ova zelena vaša boja za ovo proleće i leto?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: rijana

Pročitajte još