Smela majica koju samo Šeron Stoun može tako da nosi

Smela majica koju samo Šeron Stoun može tako da nosi

Autor: | 08/06/2016

0

Kada putuje, Šeron Stoun (57) sa sobom, čini se, nosi minimum odeće, pa čak i na sebi. Tako je glumica za put u San Francisko odlučila da "bojkotuje" grudnjak i da obuče tanku crnu majicu bez rukava.

Paparaci koji su je dočekali na losanđeleskom aerodromu uhvatili su priliku da "fotkaju" slavnu Šeron u tom prozirnom izdanju. Na fotografijama, Šeron se vide gole grudi.

Ali glumica je nedavno pokazala mnogo više, kada se fotografisala potpuno gola za časopis Harper's Bazaar. Na Instagramu rado objavljuje i fotografije na kojima nema ni trunke šminke.

Pre nekoliko godina, legendarna lepotica priznala je da je imala krizu starenja jer nije htela da prihvati da joj se telo menja. Ali, kako je dodala, prestala je da pokušava da bude seksi kao u "Niskimi strastima" jer to nema smisla.

Stoun ima trojicu sinova Roana, Lerda i Kvina. Otkako se razvela od novinara Fila Bronštajna 2004., imala je dve kraće veze, jednu s glumcom Dejvidom Deluizom i sa modelom Martinom Mikom, prenosi Stil.

Trenutno je slobodna jer, kaže, više ne želi da spava s "nepoznatim muškarcima" i najbitnije od svega joj je da ima topli razgovor i da je najviše od svega privuče "seksi pogled" koji obara s nogu, piše stil.kurir

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/splash
Tagovi: šeron stoun

Pročitajte još