Samo Bijonse sme da kombinuje ove boje i dezene (foto)

Samo Bijonse sme da kombinuje ove boje i dezene (foto)

Autor: | 14/06/2016

0

Bijonse ima svoj prepoznatljiv stil, ali ponekad ume da iznenadi sve svojim odevnim kombinacijama.

Ovoga puta se poigrala sa dezenima i bojama, kao i krojem koji iskače iz klasičnog, a podseća na čudan miks stila iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

Iako nije previše visoka, Bijonse se odlučila za nezahvalnu dužinu suknje do sredine listova, koja je zahvaljujći vertikalnim prugama malo ublažila taj efekat "skraćivanja". Ipak, veliki našiveni džepovi na bokovima (kao i pojas suknje) nisu nešto što je bilo potrebno, posebno ako imate građu poput pevačice.

Ni to joj nije bilo dovoljno, iako suknja ima dovoljno boja, na sve je dodala nešto nalik jakni-blejzeru koji ide do sredine bokova (još više skraćuje), bez jasne forme i sa cvetnim printom na crnoj podlozi.

Ova "vrećasta" jakna bi možda bila sjajan komad da je obučena na skini džins i visoke potpetice, ali ovako je samo promašaj.

Sandale koje pevačica nosi su same po sebi lepe, ali ako već imate suknju koja vas vizelnno skraćuje, izborom sandala koje oko članka imaju široku traku, učinili ste da su vam noge još kraće nego što jesu. Visoka peta neće popraviti stvar.

Na čitav stajling, Bijonse je dodala torbu koja je zanimljiva po svom dizajnu, bojama... Nismo proverili koja je marka u pitanju, ali sama za sebe je dobra i zanimljiva - uz sve ovo je naprosto suvišna!

Ipak, moramo odati priznanje za Bijonse - samo ona ima smelosti da ponese ovakvu odevnu kombinaciju i da to izgleda zanimljivo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: bijonse