Prefinjena Kejt Midlton na tragu elegancije Odri Hepbern

Prefinjena Kejt Midlton na tragu elegancije Odri Hepbern

Autor: | 02/07/2016

0

Kejt Midlton spada u dame koje su od samog pojavljivanja u javnosti verne klasici, bezvremenskim modelima sa kojima ne možete da pogrešite.

Kod Kate veliku ulogu igra i činjenica da je vojvotkinja od Kembridža pripadnica kraljevske porodice koja je oduvek imala striktna pravila ponašanja i odevanja, posebno na zvaničnim događajima.

Ta pravila do sada je samo "rušila" Lejdi Di koju je upravo zbog toga često kritikovala kraljica Elizabeta, ali i princ Čarls, koji nije podržavao smelija izdanja svoje supruge koja nije bežala ni od boja, pa ni od izazovnijih krojeva.

Kejt za sada igra igru po pravilima, s tek ponekim poigravanjem bojama i dužinom haljina, ali u domenu kroja i dekoltea ostaje svedena, decentna. Poslednje izdanje to dokazuje.

Za potrebe održavanja komemoracije povodom stogodišnjice bitke na Somi, jedne od najvećih i najtragičnijih bitki u Prvom svetskom ratu, Kejt je odabrala prilično svedenu, elegantnu i prefinjenu kombinaciju. Čak su i njene raskošne lokne bile ukroćene u nisku, elegantnu punđu koju je prekrila crnim šeširom.

Ženstveni šešir sa mašnom je svakako bio najlepši detalj na vojvotkinji, lepši i od elegantnog kaputa u cik-cak printu i bisernim minđušama, dajući kompletnom izdanju jedan retro momenat ali i poređenje sa Odri Hepbern.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: Kejt Midlton

Pročitajte još