Stil i lepota se ne kupuju, Ana Ivanović je to dokazala odabirom venčanice

Stil i lepota se ne kupuju, Ana Ivanović je to dokazala odabirom venčanice

Autor: | 12/07/2016

0

Ana Ivanović nosila je na svom venčanju haljinu koja, prema pisanju nemačkih medija ne košta ni čitavih 300 evra, a ovaj podatak je nekima izgledao "nezamisliv" jer smo u svetu džet-seta navikli da slušamo o basnoslovnim ciframa koje se troše i na mnogo manje važne stvari na venčanjima.

Ana je izborom venčanice dokazala ne samo da je skromna, već i da njenu lepotu, stil i samopouzdanje ne određuje cena haljine koju će nositi, već da je ona žena puna koja odeći koju nosi daje poseban kvalitet i sjaj, a ne obratno.

Ona je danas izgovorila sudbonosno "da" Bastijanu Švajnštajgeru, a haljina je bila u prvom planu ali ne, kao što smo videli, zbog cene, nego zbog gracioznosti kojom je Ana tu haljinu nosila.

Vrlo je jednostavnog kroja u gornjem delu s nabranim materijalom oko vrata i zbog toga bez potrebe za dodatnim nakitom, venčanica je izuzetno elegantna, dok je u donjem delu prošivena vertikalnim volanima. Bez trendovskih detalja u čipki, šljokica ili prozirnih delova, Anina haljina je istovremeno moderna, ali i klasična, pa je možda baš zato zapela mnogima za oko.

Cena Anine venčanice je 275 evra, pišu nemački mediji, a haljinu je dizajnirao Parker Faral.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: ana ivanović

Pročitajte još

Najnovije vesti