"Wild outfit" Rite Ore za noćni izlazak sa stilom

"Wild outfit" Rite Ore za noćni izlazak sa stilom

15/07/2016

0

Rita Ora ima svoj specifičan stil koji podrazumeva miksanje različitih odevnih kombinacija, ali zahvaljujući snažnoj energiji koju poseduje, kao i duhu osobođenom od predrasuda, pevačica je u stanju da iznese i najizazovnije odevne kombinacije.

Ovoga puta se Rita odlučila za karmincrvenu satensku haljinicu na bretele koja, zahvaljujući tkanini, prati obrise njenog tela na ležeran i sofisticiran način iako je mini. Šminka je svedena, ali je zato ruž za usne u trendi crvenoj obavezan, kao i ponovo prihvaćeno pravilo - nokti i usne u istoj boji!

Da bi upotpunila ovaj neobavezan, ali istovremeno i wild outfit, Rita se odlučila za par gležnjača brenda Gucci, koje zahvaljujući svojoj prividnoj robusnoj formi, ali i sofisticiranom dizajnu, savršeno pristaju uz satensku haljinu.

Čizmice koje su meke kao rukavice - naravno Gucci

Ako ste se pronašli u Ritinom šmekerskom izgledu jedne urbane i nesputane devojke, onda je ovo prava odevna kombinacija za vas. Naravno, pošto je leto uvek u znaku boja, dozvolite sebi da ponesete nešto i u indigoplavoj, kivizelenoj... Za one stidljivije i nežnije pastelni tonovi su idealan izbor.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g./M G guliver/splash
Tagovi: rita ora

Pročitajte još