Tajna Džeme Arterton: Evo kako da "izdužite" noge za 12 santimetara

Tajna Džeme Arterton: Evo kako da "izdužite" noge za 12 santimetara

Autor: | 10/09/2016

0

Kada se Džema Arterton pojavila na Flmskom festivalu u Veneciji, sve oči su bile uprte na beskrajno duge noge britanske glumice.

Ipak za zgodne listovi i čvrste, izdefinisane butine sa jasno istaknutim mišićima, nisu samo odgovorni dobri geni i sati provedeni u teretani. Tajna se krije u metalik zlatnim sandalama sa kaišem oko zgloba, koje se prilogađavaju obliku noge i čine ih tanjim.

I Džema nije jedina dama koja je otkrila moć ovih sandala, već i mnoge druge holivudske dame koje su totalno opsednute njima.

Viktorija Bekam, Širli Fernandes Versin, Rouzi Hantington Vajtli i Penelope Kruz su prošetale ove "lepotice" - kada smo shvatili njihov isti fenomenalan efekat!

Ključ se krije u dva tanka kaišića - jedan na zglobu, a drugi iznad prstiju. Oni su toliko tanki, da izgledaju gotovo nevidljivo, zbog čega stvaraju iluziju bosih nogu, i čine da noge izgledaju 12 cm duže.

Zlatna boja je daleko glamuroznija od nude ili bež, ali se i dalje slaže sa svim tonovima kože. Kao rezultat, kaiševi ne prekidaju liniju nogu, te su odgovorni za stvaranje optičke iluzije dugih nogu.

Žene krupnije građe često izbegavaju sandale sa kaševima, jer je poznato da one mogu da ih skrate i učine debljim. Ako spadate u ovu kategoriju dama, savetujemo da odaberete model u nude boji, najpribližnijoj vašoj boji kože, piše Elle.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: moda trend

Pročitajte još

Najnovije vesti