Lady in red: Kejt Midlton prkosno ruši kraljevska modna pravila

Lady in red: Kejt Midlton prkosno ruši kraljevska modna pravila

Autor: | 27/09/2016

0

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton i princ Vilijam su u zvaničnoj poseti Knadi, a čitav svet pomno prati ovaj šarmantni par, kao i šta će lepa Kejt obući i da li će poput legendarne princeze Dajane, prkositi strogim kraljevskim pravilima u oblačenju.

Ovoga puta Kejt i Vilijam su prisustvovali svečanom prijemu koji se održao u Vladinoj kući u Viktoriji.

Inače, ova zgrada je ujedno i službena rezidencija guvernera Britanske Kolumbije, tako da Kejt, Vilijam, maleni princ Džordž i princeza Šarlota trenutno borave u njoj.

Svečana prilika koja je okupila veliki broj predstavnika vlade, zakonodavstva i pravosuđa, zahtevala je i odgovarajuću toaletu.

Kejt Midlton je i ovoga puta odlučila da prkosi strogim pravilima oblačenja koji nalažu da se ramena i ruke ne smeju otkrivati, te je izabrala zanosnu crvenu haljinu londonskog brenda Preen koja je naglasila njenu senzuanost otkrivši lepo izvajanu bistu asimetričnim izrezom, sa tankim bretelama koje su otkrivale ruke i ramena.

Haljina je zahvaljujući svom kroju naglasila stuk Kejt Midlton, ali i dala notu glamura nalik onom iz "zlatnog doba filma" sa početka prošlog veka.

Frizura je bila svedena, tako da je meka punđa na potiljku samo još više naglasila vojvotkinjinu ženstvenost.

Ovo nije prvi put da Kejt svojim modnim stilom menja stroga, ali i starinska pravila, a crveno joj je, pored plave, omiljena boja.

Setimo se divnog crvenog kaputića koji je vetar podigao i čitav svet je imao pogled na zgodne noge lepe vojvotkinje...

Lady in red je jednostavno čarobna!

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Kejt Midlton