Da li je ovo njena omiljena haljina: Hipnotišući seksi outfit Kim Kardašijan!

Da li je ovo njena omiljena haljina: Hipnotišući seksi outfit Kim Kardašijan!

Autor: | 30/09/2016

0

Samo dan nakon prikazivanje Rijanine Fenty x Puma kolekcije na Nedelji mode u Parizu i njenog pojavljivanja u prelepom roze ansamblu, "Grad ljubavi" ponovo je postao centar pažnje zahvaljujući Balmain kreativnom direktoru Oliveru Rustingu i prvom redu njegove modne revije koji su ulepšale tri člana porodice Kardašijan.

Kim Kardašijan Vest, Kortni Kardašijan i mama Kris Džener uživale su na Balmain reviji za proleće 2017. u modelima ovog brenda, a društvo im je pravi Krisin dečko Kori Gambel i modna ikona Karin Rojtfild.

Džener se odlučila za crne pantalone, crnu majicu, choker ogrlicu i duboke kožne čizme, a onda je to začinila metalik sivim sakoom i oversize naočarama. Kortni je za veče odabrala svetlo maslinasti svetlucavi komplet koji naglašava struk i ističe noge u prvi plan. Iako su ove mama i ćerka dovoljne da se zbog njihovih outfit-a svi okreću, kreacija koju je nosila Kim prikupila je sve poglede, a i uzdahe.

Crnokosa starleta očarala je sve u pletenoj prozirnoj (naked) haljini. Mrežasta tamno siva haljina koja "otrkiva više nego što pokriva" ne prekriva samo ruke i ramena, a kao kopmlet ima ogrtač istog rupičastog izgleda. Ispod ove sekesepilne kreacije nazirao se veš boje kože. Prirodna šminka i zalizana puštena kosa upotpunile su ovaj neobičan look, kakav se i očekuje od Kim.

Da li vam se dopada?

Pogledajte i kako su sestre izgledale na žurci nakon modne revije:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti