Pretty in pink: Karli Klos oduzima dah u glamuroznom Moschino topu

Pretty in pink: Karli Klos oduzima dah u glamuroznom Moschino topu

Autor: | 04/10/2016

0

Nedelja mode u Parizu donela nam je izobilje lepih stvari. Od novih kolekcija, trendova kojima se radujemo do pojavljivanja svetski poznatih lica koju su na trenutke i ukrali šou. Još jedna dama na ovoj listi jeste manekenka Karli Klos koja je očarala sve, bilo da šeta modnom pistom ili se pojavljuje na lansiranju nove linije L'Oréal šminke u "Gradu ljubavi".

Ambasadorka poznatog beauty brenda pojavila se u ponedeljak veče na L'Oréal događaju u asimetričnom Moschino crop topu. Elegantan top sa jednim rukavom koji naglašava rame, sa jedne strane ima materijal koji pada sve do zgloba, tako da gledano sa boka Karli izgleda kao da nosi prelepu "pufnastu" ciklama haljinu. Deo kod ramena, kao i duža strana topa, na struku je ukrašen  srebrnim broševima u obliku cveta koji samo dodaju glamuroznu notu ovom modelu. Savršen kontrast elegantom topu manekenka je napravila iscepanim farmerkama koje blago padaju na kukove i naglašavaju ženstvene i seksi noge u elegantnim crnim cipelama na visoku potpeticu. Kao odličnu dopunu ovom izdanju, lepa plavuša je uklopila lakovanu tašnu i naočare uz obuću.

Nemarno vezan rep, prirodna šminka i simbolične minđuše na ušima samo su još jednom dokazali da ovoj lepotici malo treba da sija.

Glamurozno + kežual. Da li vam se više dopada kako je to uradila Karlin Klos ili Džesika Alba (pogledajte OVDE)?

Paris 10.3.16 #karliekloss #lorealparis #loreal #fashion #supermodel #paris

Фотографија корисника Sunshine Karlie Kloss (@sunshinekarliekloss) дана 3. Окт 2016. у 11:22 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. instagram/karliekloss

Pročitajte još

Najnovije vesti