Zašto je Olivija Palermo omiljena fashion muza? (galerija)

Zašto je Olivija Palermo omiljena fashion muza? (galerija)

Autor: | 05/10/2016

0

Za Olivijom Palermo su se, kao i obično, okretale mnoge glave kada se pre par dana pojavila na Nedelji mode u Parizu demonstrirajući novi beauty trend, modro plava usta (pogledajte u galeriji).

Ove nedelje Palermo je još jednom dokazala zbog čega je fashion muza i beauty ikona. Trendseterka je oduševila  fashion masu kada se pojavila na reviji Sonia Rykiel SS17 u ponedeljak (3. septembra). Olivija je prošetala plave, blago zvonaste pantalone sa ciklama štepom, teget cipele i majicu sa jedva primetnim ciklama obodom i zanimljivu blejzer/jaknu. Gornji deo od trikotaže, koji je najupadljivijiji i noseći komad kombinacije, je ciklama bele boje, a po sredini rukava, grudi i leđa ima kratke rese, koje su dovoljne da razigraju ovaj jednostavan model.

Ružičastu nijansu koja se prožima kroz ceo fashion outfit modna diva stavila je i na usta, dok je od aksesoara odabrala samo oversized naočare. Da li vam se dopada?

Ugledajte se na Oliviji i odaberite vašu omiljenu boju da vlada detaljima vašeg look-a, povežite sve komade sa njom.

U galeriji pogledajte koje je to fashion odabire pravila Olivija Palermo na Nedeljama mode u Parizu, Njujorku, Londonu i Milanu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/cover images

Pročitajte još