Razigrani prolećni stajling Olivije Palermo vredi iskopirati (foto)

Razigrani prolećni stajling Olivije Palermo vredi iskopirati (foto)

Autor: | 03/03/2019

0
Za šetnju po Milanu izabrala je sjajnu kombinaciju pantalona i blejzera od eko kože, uz maslinastozeleni lagani džemper s kristalima uz ravne cipele s kopčom

Olivija Palermo poslednjih nedelja ima naporan raspored. Etablirane modne kuće bore se za njezinu pažnju na predstavljanju svojih kolekcija za nadolazeću 2020.

Slavna trendseterka, koja je popularnost stekla isključivo svojim modnim umećem, trenutno boravi u Milanu gde se odvija Nedelja mode, a njen poslednji stajling u kojem je osvanula na reviji modne kuće Fendi sve prisutne je ostavio bez daha.

https://www.instagram.com/p/Buhf_eyngvK/

Atraktivna brineta, poznata po svom istančanom ukusu za modu i high fashion stilu odevanja, plenila je pažnju u razigranom prolećnom stajlingu - prljavo ružičastim palazzo pantalonama poslovnog kroja, tirkiznom lakom džemperu i efektnom rupičastom bež kaputu od vune s izvezenim cvetnim motivima, a sve odevne komade potpisuje nedavno preminuli Karl Lagerfeld za modnu kuću Fendi.

https://www.instagram.com/p/BuQdDJXAKYh/

Pogledajte koje je sjajne komade odeće je izabrala Olivija za boravak u Milanu, zaista vredi iskopirati neku od ovih kombinacija.

https://www.instagram.com/p/BuR2Kc4DYg6/

Embed from Getty Images

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još