Bordo haljina od somota: Jelisaveta Orašanin u stilu fashion diva (foto)

Bordo haljina od somota: Jelisaveta Orašanin u stilu fashion diva (foto)

Autor: | 10/11/2016

0

Pre par dana u "Sava centru" je održana premijera dugoočekivanog filma "Vojna akademija 3", a među mnogim poznatim ličnostima kao što su Mirka Vasiljević, Tamara Dragičević, Gagi Jovanović, Branka Pujić i zvezdama filma Bojanom Perićem, Ivanom Mihailović i mnogim drugim i glumica Jelisaveta Orašanin prošetala je crvenim tepihom.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/vencanje-u-najavi-vuk-kostic-je-ponovo-poludeo-za-jelisavetom-orasanin/

Jedna od naših najlepših glumica današnjice, koja je poznata i po svojoj zavidnoj figuri, ovom prilikom prošetala je odlično fashion izdanje. Iako inače neguje kažual, sportski stil, za svečana glamurozna izdanja Jelisaveta uvek obraduje trendi komadima zanimljivog kroja. Tako je bilo i ovog puta kada se za prikazivanje svog novog ostvarenja pojavila u poslednjem trendu, haljini od somota i elegantnim jednostavnim sandalama koje smo videli na svim fashion damama.

https://www.hellomagazin.rs/hello-fashion/modni-trendovi/jesenji-trend-oko-kog-se-sve-vrti-odeca-obuca-aksesoari-od-somota-su-must-have-ove-sezone/

Jelisaveta je ponela midi bordo haljinu od somota sa dugim rukavima. Kreaciju sa ve izrezom krasi satenski okovratnik i deo "suknje" koji od struka na preklop lepršavo pada i otkriva noge. Glumica je uz haljinu kao komplet ponela choker ogrlicu iste boje, dok je svoju lob frizuru pustila ležerno da pada.

Elegantno, trendi, seksi.

U nastavku pogledajte još izdanja zgodne Jelisavete.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. Mirko Tabašević/instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti